Naslovna Najnovije Potresno: Ćerka uhapšenog Srbina Dejana Pantića moli da se čuje sa ocem...

Potresno: Ćerka uhapšenog Srbina Dejana Pantića moli da se čuje sa ocem (VIDEO)

0

Pantiću, koji je uhapšen na Jarinju, navodno zbog terorizma, određen je pritvor od 30 dana, ali do sada mu nije omogućena nijedna poseta, već ga je i advokat video samo putem video-poziva

Ivana Pantić (30), mlađa ćerka uhapšenog Dejana Pantića, inače lekarka po zanimanju, obratila se danas javnosti i moli, posebno međunarodnu zajednicu, da im se omogući da nakratko vide oca ili da ga bar čuju, da znaju kako je, jer pet dana nemaju nikakav kontakt s njim.

– Ja sam Ivana, ćerka Dejana Pantića koga drže nevinog u pritvoru. Pitam da li moj otac ima neka prava u tom pritvoru, da li on ima prava na lekarski pregled, da li ima prava da komunicira sa svojim advokatom i da li ima pravo na jedan telefonski poziv? Pitam sve i pozivam se na međunarodnu zajednicu. Kakva su njegova prava? Peti dan mi ne znamo ništa, ne znamo ni kako je ni da li je dobio lekove. Molim da mu, ako možete, omogućite bar jedan poziv ili posetu, da od njega čujemo kako je i u kojim je uslovima tamo – rekla je Pantićeva ćerka u potresnom apelu.

Podsetimo, Pantićev sin je prethodno uputio apel da njihov otac dobije lekove jer je srčani bolesnik. U međuvremenu njemu su dostavljeni lekovi, ali tek nakon nekoliko apela i porodice i srpskih zvaničnika.

Pantiću, koji je uhapšen na Jarinju, navodno zbog terorizma, određen je pritvor od 30 dana, ali do sada mu nije omogućena nijedna poseta, već ga je i advokat video samo putem video-poziva.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube