Naslovna Najnovije Pozicija okupljena oko SNSD-a u Gacku brutalno napada neistomišljenike

Pozicija okupljena oko SNSD-a u Gacku brutalno napada neistomišljenike

0

I dok političko djelovanje vlasti u Gacku najbolje opisuje film Živka Nikolića ” U IME NARODA”, odbornici  SNSD-a uveliko vode kampanju za Izbore 2022. godine. Naime, oni su juče pošto su napali klub odbornika SDS-a da su lobisti Jana Kopača u Gacku, i da time podržavaju gašenje RiTE Gacko, krenuli u obračun sa portalima koji objektivno izvještavaju, a udar se odvijao preko poznate lokalne novinarke Milanke Kovačević koja radi na u lokalnom radiju, a honorarno kao novinar portala ” Direkt”.

Pojedini odbornici su se vješto pravili da ne znaju da njeni tekstovi izlaze na privatnom portalu, a ne zvaničnoj stranici Radio Gacka ustanove koju je osnovala opština Gacko, time su napadajći rad ovog medija poslali jasnu poruku da će se obračunati sa onima koji na bilo koji način kritikuju njihov rad. Za sve greške imaju izgovor, a upitani da prokomentarišu vidno zagadjivanje i oblake pepela koji izlaze iz dimnjaka RiTE, jedan od odbornika koji je i direktor Termoelektrane dao je odgovor da je problem star 30 godima, te problem zagadjenosti preusmjerio na gatačka domaćinstva koja se griju na ugalj. Ovakve konstatacije postale su predmet ismijavanja medju običnim gradjanima Gacka, koji se osjećaju prevareni nakon lokalnih izbora održanih prije godinu dana.

Bivši član GO SNSD-a, i nekadašnji predsjednik mladih SNSD-a u Gacku, Oleg Šuković u telefonskom razgovoru za naš portal kaže da se obrisi Socijaldemokratije u Gacku još pomalo naziru nažalost u SDS-u i nekim drugim strankama, samo ne tamo gdje bi trebali u SNSD-u.

Upitan da prokomentariše napade na novinarku Kovačević i ” Direkt portal” kratko je prokomentarisao da osudjuje svaki vid napada na novinare i novinarsku profesiju, a novinarku Kovačević koju kaže i lično poznaje smatra primjerom nepristranog novinara koji svojom kritikom privlači veliku pažnju čitalaca, ali da svi koje kritikuje treba na to da gledaju kao dobronamjerne savjete i da greške o kojima piše ispravljaju, pa samim tim i ne budu predmet kritike.

ISTOK

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube