Naslovna Crna Hronika Detalji nesreće: Poginula mlada Banjalučanka

Detalji nesreće: Poginula mlada Banjalučanka

0

Milijana D.(33) iz Banjaluke poginula je u sudaru „pežoa“, u kojem je bila suvozač, i autobusa firme „Bočac turs“ u Rekavicama kod Banjaluke na putu Banjaluka-Jajce.

Nereća se desila u petak oko 10.50 časova, a automobilom je upravljala Aleksandra M. (31) koja je teško povrijeđena, a u nesreći je teško povrijeđen i vozač autobusa Stefan V. njih oboje su preveženi na Univerzitetski klinički centar (UKC) RS.

Sa Univerzitetskog kliničkog centra  (UKC RS) rekli su da su oba vozača inicijalno zbrinuti, te da su u toku dijagnostičke procedure.

„Sve dalje prognoze su preuranjene“,rekla je Slavica  Zeljković, načelnica  Urgentnog centra UKC Republike Srpske.

Iz Policijske uprave Banjaluka rekli su da saobraćajne nezgode dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Mrkonjić Grad u mjestu Rekavice u kojoj su učestvovali autobus i putnički automobil.

„U ovoj saobraćajnoj nezgodi putnik u automobilu je smrtno strado, a oba vozača su zadobili teške tjelesne povrede i prevezeni su u Univerzitetski – klinički centar Republike Srpske“,  kazali su iz PU Banjaluka.

Dan ranije u Kozarskoj Dubici u saobraćajnoj neseći je povrijeđena je biciklista Dragica Majkić (64) koja je priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju.

Naime, Majkićeva je u četvrtak teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi, kada ju je automobilom mercedes udario Mustafa M.(45) iz Kozarske Dubice

Iz Policijske uprave Prijedor rekli su da je saobraćajna nezgoda prijavljena u četvrtak  oko 16.30 časova, te da je lice D. M. zbog težine povreda  prevezeno na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Sa UKC RS su potvrdili da je Majkićeva  hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

„Pacijentica D. M je  zadobila povredu glave, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su neizvjesne“, kazao je  dokotr  Dejan Aćić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube