Naslovna Najnovije Liječeni narkoman ušetao u stanicu i mirno „pretresao“ ladice: Otkrivamo kako je...

Liječeni narkoman ušetao u stanicu i mirno „pretresao“ ladice: Otkrivamo kako je poznati kriminalac iz Prijedora OSRAMOTIO KOMPLETNU POLICIJU

0

Načini na koji lopovi dolaze do svog plijena su različiti, neki su više, a drugi opet manje kreativni u dolasku do željenog cilja.

Međutim, način na koji je Duško Z. poznati lopov iz Prijedor u bukvalnom smislu riječi sinoć ušetao u policijsku stanicu i nesmetano pretresao ladice još dugo će ostati mrlja barem službenicima u Prijedoru.

Ne samo da je Duško Z. zavirio u većinu ladica koje su mu se našle pri ruci, već je na kraju uspio ukrasti službenu policijsku pušku i više stotina grama droge i nakon toga mirno izaći iz stanice kao da se ništa nije dogodilo, kao da je u najmanju ruku bila riječ o dugogodišnjem policijskom službeniku.

No, krenimo redom.

Duško Z. policiji je poznat po kriminalnim radnjama, ali i uživanju narkotika. Ničim izazvan i bez nekog jasnog plana, Duško Z. je sinoć odlučio da prošeta do Policijske uprave Prijedor.

– Nakon ulaska dežurnom policajcu je rekao kako traži jednu osobu i ovaj ga je pustio- objasnio je izvor Srpskainfo iz MUP-a Srpske koji kao ni njegove druge kolege ne može da se načudi svemu što se događalo u Prijedoru.

Nakon prolaska pored dežurnog policajca, Duško Z. je krenuo da “operiše” po prostorijama u PU Prijedor.

U jednoj je tako pronašao službenu pušku, pa drogu, preciznije rečeno marihuanu. Nakon svega mirno se po izlasku pozdravio sa policajcima i otišao.

Sreća u svoj ovoj nesreći je da je Duško Z. u kritično vrijeme najvjerovatnije bio pod uticajem narkotika, pa je ubrzo po izlasku iz stanice napravio krivično djelo.

Policajcima koji su ga uhapsili bilo je čudno otkud osumnjičenom dokazi koji se trebaju nalaziti u policijskoj stanici, ali su ubrzo dobili odgovor i na to pitanje.

Policijska uprava Prijedor saopštila je danas da je D.Z. uhapšen zbog oštećenja tuđe stvari, te da će biti preduzete mjere kako bi se utvrdile tačne okolnosti kako je osumnjičeni došao u posjed predmeta koji su se nalazili u stanici.

Zanimljivo je da se u saopštenju Policijske uprave Prijedor kao razlog navodi da se D.Z. lažno predstavio?!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube