Naslovna Crna Hronika POZNATA DOKTORKA PEKIĆ URADILA CARSKI REZ PA SE UBILA: Tragedija u bolnici...

POZNATA DOKTORKA PEKIĆ URADILA CARSKI REZ PA SE UBILA: Tragedija u bolnici „Srbija“, kolege ne veruju

0

Doktorka Branka Pekić – Semiz je nakon obavljenog carskog reza izvršila samoubistvo u bolnici „Srbija“.

U Bolnici „Srbija“, nakon uspešno obavljenog carskog reza poznata doktorka Branka Pekić – Semiz sebi oduzela život.Ona je počinila samoubistvo u prostorijama pomenute bolnice u Istočnom Sarajevu.

Ovaj slučaj prijavljen je policiji koja je obavila uviđaj i utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela i da se u ovom slučaju radi o samoubistvu.

Doktorka Pekić-Semiz bila je jedan od najvećih stručnjaka, specijalista ginekologije i akušerstva-supspecijalista perinatologije koja je pomogla da na svet dođe više od 2.500 beba.

„I poslednjeg dana u operacionoj sali uspešno je obavila porođaj carskim rezom. Još jedan novi život, život jedne devojčice stigao je na ovaj svet. Istog dana u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo trebala je da održi predavanje o reproduktivnom zdravlju žena“,  poručile su kolege iz Bolnice „Srbija“.

 

Napisali su da je ostavila neizbrisiv trag zajedno sa primarijusom doktorom Vladimirom Mehmedbašićem.

„U podrumskim prostorijama i pod kišom granata svakodnevno izlažući svoj život porađala je žene i donosila osmeh i radost u mnoge domove u tim sumornim vremenima. U nehumanim uslovima i uz minimum sredstava bila je jedan od osnivača Odeljenja ginekologije u tadašnoj bolnici Kasindo“, poručili su iz bolnice.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube