25.7 C
Banja Luka

Poznato stanje povrijeđenih u tuči na svadbi u Bijeljini

Sve tri osobe, teško povrijeđene u tuči ispred svadbenog salona u Bijeljini, smještene su na intenzivnu njegu bijeljinske Bolnice, izjavio je dežurni hirurg u ovoj zdravstvenoj ustanovi Siniša Maksimović.

“Sva tri pacijenta koja su primljena i koja su operisana prate se pod intezivnim nadzorom. Jedan od njih će sutra biti prebačen na Odjeljenje za maksilofacijalnu hirurgiju“, rekao je Maksimović, prenosi Srna.

Podsjećamo, u krvavom obračunu ispred svadbenog salona u Bijeljini nožem su izbodeni Ž.P. (54) i R.J. (58), dok je P.K. (57) u tuči zadobio teške povrede glave.

Načelnik Odjeljenja za hirurške grane dr Milan Todorović rekao je za ATV juče da su njih trojica oko 23.30 časova sanitetskim vozilom dovezeni u bolnicu.

“Po prijemu je utvrđeno da dvije osobe imaju teške povrede zadobijene hladnim oružjem. Jedan pacijent je imao povrede trbuha, odnosno dvije ubodne rane, i hitno je operisan. Drugi je takođe zadobio ubodne rane u predjelu trbuha i grudnog koša i on je hitno operisan. Treći je primljen sa povredama glave, kostiju lica i oka i medicinski je zbrinut”, rekao je dr Todorović.

Do tuče je došlo u petak a iz PU Bijeljina navode da im je oko 23.30 prijavljeno da je došlo do međusobne tuče između tri osobe.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini i u toku je rad na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja.

atv

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here