Naslovna Najnovije Pranje, dubinsko ČIŠĆENJE I POLIRANJE: Koliko košta održavanje zgrada Vlade Srpske u...

Pranje, dubinsko ČIŠĆENJE I POLIRANJE: Koliko košta održavanje zgrada Vlade Srpske u Banjaluci i Istočnom Sarajevu

0

Vlada Republike Srpske zaključila je ovih dana dvogodišnje ugovore sa dvije firme iz Banjaluke za čišćenje i održavanje Administrativnog centra u najvećem gradu Srpske i u Istočnom Sarajevu, a za te namjene izdvojiće oko 150.000 KM bez PDV.

Kako se može vidjeti na portalu javne nabavke, Vlada RS je za pranje staklene fasade, pranje i skidanje kamenca sa fontana, dubinsko čišćenje itisona, tepiha, stilskog namještaja, mašinsko poliranje podova od parketa i kamena i čišćenje kristalnih lustera u Administrativnom centru u Banjaluci, dvogodišnji ugovor sklopila sa firmom „Samsic“ d.o.o. Banjaluka.

Ova firma će u naredne dvije godine održavati Administrativni centar Vlade RSu Banjaluci za 130.000 KM bez PDV.

Dvogodišnji ugovor za pranje staklene fasade, pranje i skidanje kamenca sa fontana, dubinsko čišćenje itisona, tepiha i stilskog namještaja, mašinsko poliranje podova od parketa i kamena i čišćenje kristalnih lustera u Istočnom Sarajevu, Vlada RS je potpisala sa firmom Eurosan d.o.o. Banjaluka.

Ovo preduzeće će Administrativni centar Vlade RS u Istočnom Sarajevu u naredne dvije godine održavati za 20.000 KM bez PDV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: