26.7 C
Banja Luka

Predojević: “Izađite na izbore, glasajte za naš Prijedor”

“Izađite na izbore. Glasajte za sebe, svoju djecu i svoj grad. Za naš Prijedor” poručio je Goran Predojević na prepunoj tribini u Omarskoj. On je rekao da je čuo da se vrše pritisci na građane i poručio građanima da se ne plaše nenarodne vlasti. “Mi nećemo djeliti lјude po partijskoj knjižici. Građani Omarske će imati priliku da sami kreiraju razvoj svog mjesta. Izađite u nedelјu i birajte budućnost”- rekao je Predojević

Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijelјine poručio je da će pobjeda Gorana Predojevića biti pobjeda naroda. “Sa našim bratom Goranom dobijamo mnogo toga u jedom čovjeku. On će se boriti za svako dijete, svakog penzionera i svakog borca. Neće djeliti lјude i biće gradonačelnik svih građana i Omarske i cjelog Prijedora”- rekao je Petrović. On je pozvao građane da motivišu svoje komšije i prijatelјe da izađu u nedelјu, hladne i mirne glave ali sa velikom odlučnošću od ranog jutra.

Nenad Nešić, predsjednik DNS rekao je da poslije ovog skupa Goran Predojević nije više kandidat već gradonačelnik Prijedora. “SNSD je razjedinio srpski narod. A šta mi treba da radimo? Da biramo najbolјe. A Goran je najbolјi, čovjek koji je obrazovan, kulturan, stručan, doktor. Svi znamo da je teško, nismo tu da vas lažemo. Ali teška vremena traže jake lјude. A Goran je jak čovjek”- rekao je Nešić. On je poručio da želi punu Omarsku, pun Prijedor i punu Republiku Srpsku i da je pobjeda u nedelјu korak ka tome.

Jelena Trivić, narodni poslanik se oduševila energijom na tribini u Omarakoj i istakla da je PDP uz Gorana svim srcem.

“Ovo je viši cilј, da Prijedor dobije obrazovanog, moralnog i uglednog gradonačelnika. Gradonačelnika koji će biti autonoman u svom radu” – rekla je Trivić. Ona je istakla da Prijedor bira između Gorana i između nekog, ko bez obzira na karakteristike, radi na dugme velikog vođe. “U nedelјu snažno, jako, odlučno, povedite sve neodlučne, prenesite im atmosferu od večeras i idemo da pobjedimo”- poručila je Trivić.

Maja Dragojevič Stojić, predsjednik GO SDS Prijedor istakla je da je veličina skupa u Omarskoj pokazatelј izbornog rezultata. “Nakon večerašnjeg skupa u pobjedu ne sumnjam. Nama treba neko ko je mlad, bez mrlјe u karijeri i ko će raditi za sve građane. To je sve Goran. Drugu opciju nemamo. U ponedelјak slavimo.”- rekla je Dragojević Stojić.

Miodrag Deretić, predsjednik GO PDP Prijedor pozvao je lјude da izađu i da svi zajedno pobjede u nedelјu.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here