Naslovna Region PREDSEDNIK VUČIĆ ODBIO HELIKOPTER U Gornje Nedeljice kreće automobilom uprkos blokadi „ekologa“

PREDSEDNIK VUČIĆ ODBIO HELIKOPTER U Gornje Nedeljice kreće automobilom uprkos blokadi „ekologa“

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići će danas u Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama koje organizuju takozvani ekolozi uz pomoć pojedinih stranaka opozicije.

Šef države, kako se saznaje , nije želeo da na razgovore sa meštanima u Gornjim Nedeljicama ide helikopterom, kako mu je sugerisano, a osim razmatranja projekta „Jadar“, u direktnoj komunikaciji sa narodom, predviđeno je da obiđe i infrastrukturne radove na teritoriji Šapca. Takođe, Vučić će posetiti i domaćinstvo Živadina Rosića i njegove pordice. Rosić obrađuje oko 25 hektara zemlje i bavi se ratarstvom i stočarstvom odnosno tovom junadi.

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija „Rio Tinto“.

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: