34.7 C
Banja Luka

PRIČA DOBILA NASTAVAK! Sjećate li se ukrajinskog vojnika koji je zvao majke poginulih ruskih vojnika i smijao im se na gubitku djeteta?

Ukrajinski bloger i vojnik Ivan Zaliznyak tokom marta mjeseca postao je planetarno “poznat”! Na žalost po sve nas i njegove ratne kolege ne po nekom viteškom i herojskom činu već sasvim suprotnim od toga!

Krajem marta izbjegli smo da prenesemo vijest i video kada pomenuti “junak” Ivan Zaliznyak poziva majke ruskih vojnika i saopštava im u video pozivu da im je dijete poginulo u Ukrajini i pri tome se glasno smije i zavisno od načina pogibije kliče oružanoj jedinici koja ga je usmrtila i provocira uplakane majke!

Uostalom,pogledajte jedan od videa sad:

Nismo mislili prenositi ovo “junaštvo”,ali je povezano sa viješću koju smo jutros dobili!

Nedugo nakon ovog snimka i par sličnih Ivanu je ugašen Instagram nalog ali je nastavio na Telegramu ,gdje ga prati oko 60.000 “obožavalaca”! Početkom aprila ispratili smo vijest da je Ivan zarobljen! Međutim potvrdu toga nismo dobili ni sa jedne od strana i istu nismo objavili!

Ispravno, Ivan se ubrzo oglasio na Redditu i “svjedočio” u uniformi Azova o ruskim zločinima u Buči,silovanjima i slično! Link sa redita takođe prenosimo:


I priča bi za ostatak Evrope pala u zaborav, u Rusiji će to ići dosta teško, da danas nismo dobili zanimljivu informaciju!

Naime Ivan  Zaliznyak je na svom nalogu obavijestio pratioce da je u borbama sa ruskim snagama izgubio brata!

Naravno, i tu vijest je podijelio na svom kanalu!

Na desnoj sličici je screenshot njegove objave, jer zbog “privatnosti” njegovog naloga to moramo učiniti sa drugog naloga !

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here