Naslovna Izdvajamo Prigožin: Za sve one koji se pitaju da li sam živ ili...

Prigožin: Za sve one koji se pitaju da li sam živ ili ne… VIDEO

0

Na društvenoj mreži X osvanulo posljednje Prigožinovo obraćanje, kako se tvrdi, dok je bio na putu ka Rusiji.

Podsjetimo, vođa i osnivač grupe Vagner Jevgenij Prigožin poginuo je prošle srijede u padu aviona. Osim njega, poginulo je još devet osoba, među kojima je sam vrh te paravojne organizacije.

Prigožinov avion poletio je sa aerodroma u Moskvi i planirano je da odleti u Sankt Peterburg, ali se za oko pola sata srušio.

Zvanična Moskva tvrdi da je identifikovala ostatke Prigožina, nakon čega je sahranjen na groblju u Sankt Peterburgu, u prisustvu porodice i jakog obezbjeđenja.

Međutim, od kada se vijest o njegovoj pogibiji brzinom svjetlosti proširila svijetom, ne prestaju nagađanja da li je on mrtav ili ne, tim prije što je bilo poznato da on ima dvojnike, kao i da je često u posljednjem trenutku odlučivao kojim će avionom letjeti.

Ulje na takvu vatru dodala je objava na društvenoj mreži X, koja je osvanula danas, a na kojoj Prigožin govori: „Za sve one koji se pitaju da li sam živ ili ne….“

 

 

Kako je objašnjeno, radi se o posljednjem obraćanju lidera Vagner grupe, u trenutku kada se iz Afrike vraćao u Rusiju.

„Za sve one koji se pitaju da li sam živ ili ne, i kako mi ide… Sada je vikend, druga je polovina avgusta 2023. Ja samu Africi, tako da fanatici koji razmišljaju o mojoj likvidaciji zarad nečega… Sve ok“, rekao je Prigožin i mahnuo, prenosi b92.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube