Naslovna Društvo PRIJETIO DA ĆE SE OBJESITI Hrabri policajci Stanko i Dejan spriječili tragediju

PRIJETIO DA ĆE SE OBJESITI Hrabri policajci Stanko i Dejan spriječili tragediju

0

Policajci iz Petrova, Stanko Stjepanović i Dejan Nedić juče su pravovremenom reakcijom i smirenim pristupom spriječili jednog šezdesetpetogodišnjeg muškarca sa područja opštine Petrovo u namjeri da se objesi.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da se Policijskoj stanici Petrovo juče oko 14.10 obratio čovjek koje je prijavio da će se ubiti vješanjem.

– Po navedenom su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su ga i u dvorištu zatekli na ljestvama na visini od oko četiri metra sa vezanim konopcem oko vrata i on je konstantno  ponavljao kako će se ubiti – pojasnila je Kerkezova za Srpskainfo.

Nakon petnaestominutnog razgovora on je pristao da skine omču oko vrata i da siđe nakon čega je službenim vozilom odvezen u Dom zdravlja „Ozren“ u Petrovu, a potom prevezen u dobojsku bolnicu „Sveti apostol Luka“ gdje je zadržan na liječenju.

Kako Srpskainfo saznaje, Stjepanović je juče bio dežurni policajac i on se javio na telefon kada je ova osoba pozvala i rekla da ide da se objesi.

– Stjepanović je poznaje tog čovjeka i zna da se radi o labilnoj osobi i odmah je zajedno sa Nedićem otišao prema njegovoj kući i ubijedio da to ne učini – pojasnio je sagovornik Srpskainfo.

(Srpska info)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: