Naslovna Najnovije Promjene na televiziji N1 – Jugoslav Ćosić i Jelena Zorić dali otkaze

Promjene na televiziji N1 – Jugoslav Ćosić i Jelena Zorić dali otkaze

Jelena Zorić nije željela da za Cenzolovku potvrdi ovu vijest, samo je kratko odgovorila da ne daje izjave. Međutim, pomenuti portal navodi da je potvrdu o ovoj vijesti dobio iz više izvora sa televizije N1.

Ova vijest stiže nakon saopštenja televizije N1 da Jugoslav Ćosić nije više direktor vijesti i da je na njegovo mjesto imenovan Igor Božić, koji je od osnivanja bio na poziciji izvršnog producenta ove medijske kuće.

Da otklonim svaku nedoumicu, u ponedeljak sam dao ostavku na sve funkcije kao i otkaz. Činjenica da je kompanija odlučila da ne izdamo zajedničko saopštenje već je izdala svoje, pokazuje da sam doneo ispravnu odluku.

 

Dosadašnjem direktoru Jugoslavu Ćosiću, koji je vodio televiziju od osnivanja, želimo puno uspjeha na budućim projektima i zahvalni smo na svemu što je učinio u razvoju N1 – saopštilo je rukovodstvo Adria News.

Božić je naveo da nije bilo sukoba oko uređivačke politike i da promjene neće uticati na program ove televizije, što je, kako smatra, najvažnije od svega.

Nastavljamo tamo gdje smo stali – istakao je Božić.

Novinari i urednici N1 nemaju jasno obrazloženje zbog čega je došlo do ovakvih promjena. Izvori Cenzolovke navode da su ove odluke za njih iznenadne, te da nisu vidjeli nikakvo obrazloženje ovakvih poteza.

Dodaju da je Jelena Zorić u ponedjeljak, 17. maja, poslala mejl rukovodstvu i kolegama, ne navodeći razloge za otkaz.

Zasad nema dovoljno informacija o tome zašto je došlo do ovako ozbiljnih potresa na N1.

 

(atv)