Naslovna Najnovije Prva pobjeda Đokovićevih advokata, dobili su tročlano vijeće: Šta to znači za...

Prva pobjeda Đokovićevih advokata, dobili su tročlano vijeće: Šta to znači za njegov slučaj

0

Ako u čitavom ovom haosu nešto može da raduje Novaka Đokovića pred ključno saslušanje pred Sudom Australije koje je na programu od 23.30 časova po srednjeveropskom vremenu, jeste činjenica da su advokati srpskog tenisera uspjeli da se izbore za tročlano sudsko vijeće u ovom slučaju.

Naime, Novakov tim je tražio tročlano vijeće kako bi se proces znantno skratio, jer bi se otišlo direktno na odluku tročlanog vijeća koje bi svakako uslijedilo nakon što bi jedan sudija donio odluku ukoliko dođe do žalbe.

Novakov tim, u kojem su bili advokati, Pol Holdenson i Nik Vud, zatražili su da odluku u ovom predmetu donese tročlano sudsko vijeće, ali njihov kolega sa druge strane Stiven Lojd nije pristao na to.

Suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop, sudija Entoni Besanko i sudija Dejvid O’Kalahan, a tamošnji mediji navode da je ovo mala pobjeda Đokovićevog tima s obzirom na to da će srpski teniser odmah doći do epiloga da eventualno pobije trenutno oduzimanje vize i da nastavi sa treninzima kako bi se pripremio za početak Australijan opena, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: