Naslovna Najnovije PRVA ŽRTVA POPLAVA U SRPSKOJ! Oglasila se policija o stradanju muškarca ispod...

PRVA ŽRTVA POPLAVA U SRPSKOJ! Oglasila se policija o stradanju muškarca ispod odrona zemlje

0

Prilikom uklanjanja odrona na magistralnom putu Novi Grad – Prijedor, na izlazu iz Novog Grada, pronađeno je tijelo muškarca pod nanosom zemlje, potvrđeno je za portal Vijesti Srpske. Utvrđeno je da ispod odrona zemlje kod Novog Grada nastradao muškarac starije životne dobi.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor danas je oko 12.35 časova prijavljeno da je prilikom saniranja klizišta sa magistralnog puta Novi Grad-Prijedor, kod Novog Grada, pronađeno beživotno tijelo.

„O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da se radi o muškom licu starije životne dobi. Na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela“, navode iz policije.

Dodaju da pripadnici ove uprave preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem identifikacije lica čije je beživotno tijelo danas pronađeno ispod klizišta.

„Od strane dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor naložena je obdukcija beživotnog tijela“, zaključuju iz policije.

Vijesti Srpske

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube