Naslovna Sport Pustio dron sa zastavom “velike Albanije”, pa još jednom zapretio Srbima: Smirite...

Pustio dron sa zastavom “velike Albanije”, pa još jednom zapretio Srbima: Smirite se zečevi, tu sam da vam popravim sudbinu!

0

Možda i najneprijatnija situacija u istoriji srpskog fudbala se dogodila te večeri na stadionu Partizana 2014. godine. Sada, skoro jednu deceniju kasnije, stigla je pretnja da bi sličan skandal mogao da se dogodi na sledećem Evropskom prvenstvu.

Posle 24 godine, reprezentacija Srbije se plasirala na Evropsko prvenstvo. Ipak, ovaj uspeh “orlova” nije ni izbliza iznenađujući kao onaj od strane selekcije Albanije, koja će takođe da se nađe na smotri “starog kontinenta”.

Ova činjenica je motivisala Ismaila Morinu, čoveka koji je pustio dron sa zastavom “velike Albanije” 2014. godine u Beogradu, da uputi nove pretnje. Naime, on je na objavi Instagram stranice “Euro 2024” da se Srbija plasirala na kontinentalno takmičenje ostavio komentar sa novim pretnjama:

– Smirite se zečevi, tu sam da vam popravim sudbinu, ne brinite za to! Vidimo se u nokaut fazi – napisao je on, na šta je reagovao veliki broj korisnika pomenute društvene mreže.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube