Naslovna Društvo Radišićev advokat uputio poruku Stanivukoviću: Vremena dovođenja bagera su prošla

Radišićev advokat uputio poruku Stanivukoviću: Vremena dovođenja bagera su prošla

Već sutra ujutro ćemo se svim pravnim argumentima suprotstaviti akcijama i samovolji Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke oko “Kajak terase”, rekli su za “Nezavisne” iz advokatske kancelarije “Stevanović” koja zastupa porodicu Radišić.
Prema njihovim riječima, porodica Radišić je upoznata sa svim informacijama koje je iznio Stanivuković danas na konferenciji za novinare, te smatraju da je ovo proizvoljno, potpuno jednostrano sa njegove strane, te da on ne poštuje zakon.
“Podsjećamo da je glavni republički inspektor prije tri dana naredio da se skine traka oko ‘Kajak terase’, i oni to nisu ispoštovali. Smatramo da čine krivično djelo i mi ćemo se ovome suprostaviti svim pravnim argumentima protiv akcija gradonačelnika Stanivukovića. Ovo je čisti senzacionalizam, nije zasnovan na pravu, i vremena dovođenja bagera i bagerista su prošla”, istakli su iz advokatske kancelarije “Stevanović”.

 

NEBOJŠA VUKANOVIĆ: „Dodik je veliki manipulator i izdajnik, dok Amerikanci naviru, SKLONIO SE U MIŠIJU RUPU; Imam dokaze i svjedoka o kriminalu Tamindžije”