Naslovna Izdvajamo Radović damantuje SNSD: Morbidno je pokušavati diskreditovati političke rivale koristeći bolest predsjednika...

Radović damantuje SNSD: Morbidno je pokušavati diskreditovati političke rivale koristeći bolest predsjednika SNSD-a u te svrhe

0

Juče su pojedini mediji i SNSD Istočno Sarajevo objavili neistine koje ovim putem želim da demantujem.

Morbidno je pokušavati diskreditovati političke rivale koristeći bolest predsjednika SNSD-a u te svrhe.

Ne mogu da vjerujem a niti razumijem da se njegove stranačke kolege služe takvim sredstvima. Očito da se poigravaju sa zdravstvenim stanjem predsjednika SNSD-a gospodina Dodika, kako bi po ko zna koji put pokušali da optuže druge koji su politički neistomisljenici.

Za razliku od pojedinaca kojima je ovo palo na pamet, svi koji me poznaju znaju da ja nikada ne bih koristio bilo čije zdravstveno stanje u političke ili bilo koje svrhe. To dovoljno govori o njima i o njihovom karakteru.
Na ovaj način vjerovatno žele da izazovu osudu javnosti i da skrenu pažnju sa katastrofalnog finansijskog stanja u Srpskoj ali i slučaja poklonjene ikone o kojem bruji svjetska javnost i svjetski mediji čime je prilično narušen ugled Republike Srpske u međunarodnoj javnosti.

Predsjedniku SNSD-a želim brz oporavak i dobro zdravlje.