Naslovna Uncategorized Raljić: Od Izbornog zakona Srpske prvi je odustao SNSD

Raljić: Od Izbornog zakona Srpske prvi je odustao SNSD

0
Podatak da u istom danu kada je CIK BiH BiH izbore raspisao prema odredbama Izbornog zakona BiH koje je nametnuo Kristijan Šmit, generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić, najavljuje izbornu pobjedu na lokalnim izborima u Banjaluci i širom Srpske, pokazuje da je SNSD prvi odustao od Izbornog zakona Republike Srpske, kaže Željko Raljić, predsjednik Gradske organizacije SDS Banjaluka.

On ističe da je već sada očigledno da je SNSD prećutno podržao nametnutu Šmitovu odluku i da je za njih Izborni zakon Republike Srpske, kojeg je usvojila Narodna skupština Republike Srpske, već završena priča.

Raljić navodi da je jučerašnji nastup generalnog sekretara SNSD priprema terena za zvaničnu kapitulaciju vladajuće koalicije kada je u pitanju Izborni zakon Republike Srpske, ističući da u Amidžićevom cijelosatnom gostovanju na RTRS nije bilo ni riječi o ovako aktuelnoj temi.

„Nakon što pogaze sva obećanja o Izbornom zakonu Republike Srpske vladajuća koalicija će podvijenog repa izaći na izbore koje je CIK raspisao“, kaže Raljić.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: