Naslovna Izdvajamo RAT SE NASTAVLJA! Stanivuković odgovorio Trivić: Da uradim to što je ona...

RAT SE NASTAVLJA! Stanivuković odgovorio Trivić: Da uradim to što je ona molio bih Boga da napustim politiku

0

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je u posljednjih nekoliko dana na meti javnosti zbog odnosa sa Miloradom Dodikom. O tome je danas prvi put eksplicitno govorila i njegova stranačka kolegica Jelena Trivić, a Stanivuković joj je odgovorio.

U svojoj objavi na Facebooku, Trivić je danas optužila Stanivukovića da je pomagao Dodiku u krađi izbora u Banjoj Luci te iznijela više optužbi na njegov račun.

Stanivuković na to nije ostao dužan te joj je poslao odgovor, također na Facebooku.

„Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku! Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobjedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili. U čast toga, ništa manje od najboljeg ne želim da kažem“, počeo je on svoj status ovim riječima.

Zatim je Stanivuković napisao kako nikada u životu ne bi pisao o njoj onako kako je ona pisala danas o njemu.

„Ako bi me politika ikada pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrijevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku. Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva. Politiku, kao i život prate i pobjede i porazi, a naša snaga se mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama i niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda“, poručio je on.

Kazao je i da iz njenog postupka može naučiti kako se ne treba ponašati.

„Ja ću jedno pokušati – naučiti od nje da se nikada, ni prema kome ne postavim tako kao ona prema meni danas, onda kada se čini da stvari nisu ili dobre ili po mojoj volji. Svako dobro od Boga“, zaključak je Stanivukovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: