28.7 C
Banja Luka

RAT U PDP-u se nastavlja! Crnadak: Draško zabio nož u leđa meni i mnogima koji smo ga podržali

Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a, ponovo se oglasio i uputio novu opasku na račun stranačkog kolege Draška Stanivukovića, a nakon što je potonji rekao da se Crnadak „ogriješio od njega“.

I dok su Stanivukovićeve riječi, u diplomatskom maniru, bile nešto blaže ovaj put, Crnadak direktno govori „Draško mi je zabio nož u leđa“

„Nisam se ja ogriješio od Draška, nego je  Draško zabio nož u leđa meni i mnogima koji smo ga podržali, misleći da je čestiti borac protiv Dodikovog SNSD-a, njihove korupcije, nepotizma, bahatosti, primitivizma i svih drugih problema u društvu protiv kojih se nekad borio“, napisao je Crnadak na Fejsbuku.

On je rekao da je bolje da Stanivuković ne spominje porodicu, jer da mu to nešto znači „nikad ne bi člana porodice tako prevario, izmanipulisao i vrijeđao“.

„Draško vrlo dobro zna da prolazim kroz teške trenutke u privatnom životu, da mi nije ni do kakvog prepucavanja sa njim i da sve ovo radim samo da zaštitim svoj obraz i obraz PDP-a“, rekao je Crnadak.

Za kraj je dodao da će i on svašta prećutati.

„Baš svašta, uključujući i razloge zbog kojih je promijenio politiku“, zaključuje Crnadak. Za sada.

Stanivuković je ranije rekao da se Crnadak ogriješio od njega, ali da će svoju snagu pokazati tako što će prećutati mnoge stvari, iako ima svašta da kaže.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here