Naslovna Društvo REPERI JALA BRAT I BUBA KORELI napravi skandal sa dva Ferarija u...

REPERI JALA BRAT I BUBA KORELI napravi skandal sa dva Ferarija u ISTOČNOM SARAJEVU

Poznati bh. reperi Jala Brat i Buba Coreli juče su neovlašteno ušli sa dva motorna vozilia marke Ferari u Park velikana u Dečanskoj ulici u Istočnom Sarajevu!

Dva skupocjena crvena ljepotana bila su parkirana na šetalištu i tartan stazi blizu košarkaškog terena. Nezvanično automobili pripadaju renta kar agenciji.

„Odmah po pozivu kolega i građana koji su uočili navedeni događaj, na lice mjesta su izašli i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, legitimisali sva prisutna lica i sankcionisali glavne aktere inicijala A.M, I.K. i V.V. zbog kršenja odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, član 73, te ih udaljili sa lokacije“, saopšteno je iz Opštine Istočno Novo Sarajevo.

Rukovodstvo lokalne samouprave obavještava sve sugrađane da prethodno nije zaprimljena nikakva molba za izdavanje saglasnosti, te najoštrije osuđuje svaki oblik neovlašćenog ulaska motornim vozilima u bilo koji park na teritoriji  ove opštine.

„Neovlašćenim ulaskom motornim vozilima postoji mogućnost uništavanja infrastrukture, a istovremeno takvim ponašanjem potencijalno može doći do ugrožavanja bezbjednosti naših najmlađih sugrađana, koji su i najčešći korisnici igrališta i parkova“, naveli su iz ove opštine, prenosi portal Katera.

Opštinska uprava apeluje na sugrađane da svaki vid istog ili sličnog ponašanja odmah prijave nadležnim organima.