Naslovna Politika Salatić: Da nije povučen Inckov zakon, pa SNSD trči u sarajevske fotelje

Salatić: Da nije povučen Inckov zakon, pa SNSD trči u sarajevske fotelje

0

Da li je slučajno povučen Inckov zakon o zabrani negiranja genocida ili je poljoprivredno zemljište i šume vraćeni Republici Srpskoj a strane sudije ispraćene iz BiH, pa SNSD hitno žuri da opet zasjedne u sarajevske fotelje?

Upitao je ovo šef Sektora za politiku i medije SDS, Stevan Salatić reagujući na izjave portparola SNSD, Radovana Kovačevića kako je ideja da srpski predstavnici više ne učestvuju u donošenju odluka na nivou BiH zapravo bila od predsjednika SDS, Mirka Šarovića.

– Nakon što su pokazali da im ne smeta novac Fadila Novalića za dokapitalizaciju HET kojim treba da kupe još jedne izbore, novi šok iz SNSD. Više im ne smetaju ni mrske sarajevske fotelje u koje će opet da radu zasjednu! Ganjajući novac za još jedne izbore, izazvaće samo dokapitulaciju Republike Srpske – navodi se Salatićeva izjava u saopštenju iz SDS.

On kaže da su lažni patriotizam SNSD prozreli građani i da SNSD više ne pomaže sve da u izbornu kampanju ulože sve opljačkane milione koje su uzeli od naroda u posljednjih 16 godina.

– Nismo skinuli ni barjake od proslave 9. Januara, a instant patriote iz SNSD pokazale su da su fotelje i prljavi novac jedini pokretački motiv te političke ogranizacije. Ali neka znaju da ta njihova lažna politika ima rok trajanja a to je 2. oktobar 2022. godine – navodi se u saopštenju.

Srpska Info

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: