18.7 C
Banja Luka

Salatić: Neka Nešić vidi gdje sve DNS koalira sa SNSD-om

Prozivati ljude vulgarnim imenima, sa kojim navodno želiš da gradiš opozicionu priču, govori dovoljno o namjerama gospodina Nešića da je spreman na zajednički opozicioni rad u interesu građana Republike Srpske – poručio je Stevan Salatić, šef Sektora za politiku i medije SDS, reagujući na uvrede koje je Nenad Nešić iznio na račun Mirka Šarovića i Nebojše Vukanovića.

„Za početak, neka gospodin Nešić vidi u kojim sve lokalnim zajednicima, gradovima i opštinama, njegov DNS koalira sa vladajućim SNSD-om, pa tek nakon te analize neka počne da radi analizu odnosa između osvjedočenih boraca protiv nenarodne vlasti koji su godinama dosledni opozicionoj borbi, kao što su to Mirko Šarović i Nebojša Vukanović“ – poručio je Salatić.

Salatić naglašava da ako Nešić već nema način da izmjeri koliko javnost vjeruje njegovoj politici i iskrenosti neka posluša sud građana sa Trga Krajine.

„Ukoliko već ne vjeruje sudu javnosti i glasu čitave opozicije koja sugeriše da jedini Nešić svojim ponašanjem štrči u opozicionim redovima, neka posluša sud zvižduka ili aplauza sa Trga Krajine sa velikog narodnog protesta koji smo održali početkom oktobra. Taj sud je sigurno neumoljiv“ – zaključio je Salatić.

(Vijesti Srpske)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here