Naslovna Najnovije Samo napred i još glasnije! Danica Crnogorčević o napadu na malu Pavlinu:...

Samo napred i još glasnije! Danica Crnogorčević o napadu na malu Pavlinu: Još jače ćemo raditi na očuvanju identiteta!

0
Etno umetnica Danica Crnogorčević oglasila se za Informer.rs povodom napada tajkunskih novinara na Pavlinu Radovanović, devojku sa KiM koja peva koja peva srpske tradicionalne, kosovske i patriotske pesme.

Danica Crnogorčević je izrazila žaljenje prema onima koji se drznu da na ovakav jedan način napadnu dete, samo zato jer peva patriotske pesme.

Izražavam iskreno žaljenje prema onima koji mogu da se drznu i da jedno dete na ovakav način prozovu. Neka im je Gospod na pomoći a zato smo tu gde jesmo, jer upravo dajemo prostora takvima da se javno eksploatišu – rekla je etno umetnica i dodala:

Još više ćemo raditi na očuvanju našeg identiteta, i sa ponosom pevati naše pesme o bogatoj i zavidnoj kulturi i istoriji koju malo koji narod ima! Pavlina, i sva dečica koja te prate u stopu samo napred i još glasnije!

Podsetimo, devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije Pavlina Radovanović, koja peva srpske tradicionalne, kosovske i patriotske pesme, našla se na meti Šolakovih tajkunskih novinara koji su je osudili zbog njenog rodoljublja!

Naime, ova talentovana devojčica svoju ljubav prema našoj zemlji deli sa drugima putem pesama, a tajkunski novinari počeli su javno da je linčuju zbog njenog patriotizma!

Tako je Željko Veljković okarakterisao njen izvanredan nastup kao „opštenarodni povratak u srednji vek“, dok je isto tako sraman i krajnje neprofesionalan komentar podelila je i Vanja Đurić koja je uporedila ovu ekstremno talentovanu devojčicu sa „staramajkom iz kosovskog ciklusa“.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube