Naslovna Crna Hronika Saradnik odao Belivuka i priznao sve do detalja: EVO KOGA JE SVE...

Saradnik odao Belivuka i priznao sve do detalja: EVO KOGA JE SVE VELJE NEVOLJA LIKVIDIRAO I NA KOJI NAČIN!

Pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je uhapšen 18. jula, osumnjičeni Bojan Hrvatin, odlučio je da prizna svoju ulogu, ali i ulogu drugih osumnjičenih u krivičnim djelima za koja se terete.

Prema nezvaničnim informacijama, za razliku od Belivuka i Miljkovića, koji ni u policiji, kao ni u tužilaštvu nisu željeli da odgovaraju na pitanja o ubistvima, otmicama i silovanju za koja se sumnjiče, Hrvatin je detaljno opisivao kako su mamili, a potom ubijali žrtve u kući strave u Ritopeku!

Hrvatin je odmah pošto su mu stavljene lisice odlučio da progovori, prizna svoju, ali i ulogu ostalih osumnjičenih u nadi da će uspjeti da se izbori za status svedoka-saradnika u postupku. Njegov iskaz, bez obzira na to što prema onome što je rekao ne negira svoju ulogu u jezivim zločinima, biće detaljno provjeren u odnosu na druge dokaze koje su istražitelji već prikupili, odnosno u odnosu na video i audio zapise, ali i DNK i druge materijalne tragove , otkriva izvor i objašnjava da se nijednom osumnjičenom “ne može vjerovati na riječ, pa čak i kada optužuje sebe”.