Naslovna Republika Srpska Šarović: Bijeljina za nekoliko godina predgrađe Beograda (VIDEO)

Šarović: Bijeljina za nekoliko godina predgrađe Beograda (VIDEO)

0

– Prije par dana bili smo u Beogradu i ono što smo čuli od predsjednika Vučića i izgradnji auto-puta, koji će da gradi Srbija do Bijeljine, možemo reći da će Bijeljina za koju godinu biti predgrađe Beograda, rekao je Šarović.

 – Bijeljina napreduje ali su perspektive još mnogo veće. Bijeljina je na početku svog velikog uspona. Želim im da se ubrzano razvija, ali, mogu da kažem, da već sada ima izuzetne uslove za razvoj, rekao je, gostujući u prazničnom programu BN TV predsjednik SDS-a i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH  Mirko Šarović.

Nadam se da su i moje Sarajlije koje su došle u Bijeljinu, uz Semberce i Bijeljince dale doprinos razvoju, rekao je Šarović i dodao:

– Prije par dana bili smo u Beogradu i ono što smo čuli od predsjednika Vučića i izgradnji auto-puta, koji će da gradi Srbija, sve do Bijeljine, možemo reći da će Bijeljina za koju godinu biti predgrađe Beograda, rekao je Šarović, dodajući da će to pružiti nove izazove za razvoj ovog grada.

– Moderan grad, tako je ocijenio Bijeljinu i predsjednik PDP-a i poslanik u PD PS BiH Branislav Borenović.

– Bijeljina je lokomotiva razvoja cijele Republike Srpske, a i ovog regiona. Bijeljina iz godine u godinu izgleda sve snažnija, pruža sve više šanse ljudima da ostaju u svojoj zemlji iako su teška i izazovna vremena, rekao je Borenović.

On je čestitao građanima Bijeljine na tom što su uspjeli da se izbore sa ključnim ekonomksim i demografskim izazovima, a posebno političkim izazovima.

– Tu je Bijeljina pokazala svoje pravo čestito, domaćinsko lice, rekao je Borenović.

Šarović i Borenović danas prisustvuje proslavi povodom slave grada Bijeljine, Svetog Pantelejmona, koju je uveličalo i prisustvo velikog broja deleagacija iz gradova i opština Republike Srpske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Njemačke.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: