30.7 C
Banja Luka

ŠAROVIĆ poručio Dodiku: Ti si kriv što je narod sve siromašniji!

„Moja poruka za člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika je da se mane Bakira Izetbegovića i da građanima Republike Srpske odgovori zašto smo ovako siromašni, zašto iz godine u godinu živimo sve lošije“ izjavio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

Predsjednik SDS je odgovorio na nastup Milorada Dodika u kome je lider SNSD optužio  Šarovića da mu nije stalo do Republike Srpske i da ima partnere u Bakiru Izetbegoviću.

„To je glavno pitanje i na to bi umjesto napada Dodik trebao da odgovori, a ne odgovara, već napada opoziciju. Zašto smo zemlja koja je po pitanju korupcije najgora u Evropi? Nije valjda da je za to kriv Mirko Šarović ili neko iz opozicije, valjda za to leži odgovornost aktuelne vlasti. Zašto smo u permanentnoj krizi poslednjih godinu dana? Da li tu krizu izaziva on zajedno sa Bakirom Izetbegovićem, ili je i za to kriva opozicija“ zapitao je Šarović.

On je poručio da se SDS neće baviti kampanjom na koji to čine politički protivnici koji etiketiraju druge, skrećući pažnju sa stvarnih problema građana koji bi trebalo da budu rješavani.

„Mi se obraćamo građanima, nećemo se baviti ovakvom kampanjom i mi ćemo ljudima želimo da kažemo kakvo je stanje u našoj zemlji i koji su naši odgovori na takvo stanje. Na njihovu prljavu kampanju i etiketiranje ljudi mi ćemo odgovarati prijedlozima kako ćemo mijenjati Republiku Srpsku da bi svima bilo bolje.

Da svima bude bolje, a ne samo članovima jedne političke partije. Da Srpska bude zemlja ravnopravnih građana i zemlja jednakih šansi. Ovo je poslednja godina u kojoj će biti moguće da članovi partije budu privilegovani u odnosu na sve građane – poručio je Šarović.

 (BN)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here