Naslovna Politika Saša Ilić: Sramotan i bezobrazan odnos vlasti RS prema onima koji pune...

Saša Ilić: Sramotan i bezobrazan odnos vlasti RS prema onima koji pune budžet i koji zapošljavaju radnike

0

Predsjednik srbačkog DNS-a Saša Ilić dao je podršku ugostiteljima u Srpcu i u cjeloj RS, a njegov fb. status prenosimo u cjelosti.

„Pandemija korona virusa, osim zdravstvenog, veliki je i ekonomski problem. Na udaru su se ponajviše našli ugostitelji, muzičari, turističke agencije.

Ogromni problemi dovode i do sve manje vjere u bolje sutra, a vlast u Republici Srpskoj je odlučila umjesto pomoći ovom sektoru da pokaže svu silu i moć države prema ugostiteljima u Srpcu.

Iako je moj kafić prošao sinoć bez problema od strane republičke inspekcije, imam moralnu obavezu da svim kolegama u Srpcu koji su sinoć drastično kažnjeni i zatvoreni dam podršku.

Sramotan je i bezobrazan odnos vlasti Repubike Srpske prema onima koji pune budžet i koji zapošljavaju radnike. Zdravlje ljudi jeste najpreče, ali se moraju naći bolja rješenja i neki balans. Ako ste nas već pustili da radimo, ne morate pokazivati silu na ugostiteljstvu.

Nesposobna vlast nije mogla da obezbijedi ni vakcine uprkos pomoći Srbije, nego je odlučila da kaznama dere kožu narodu kako bi uspjela malo da napuni uništeni budžet.

Nadam se da će ova pandemija brzo proći, bez još većih posljedica, kako bi svi nastavili sa normalnim životima.“

(fb/saša ilić)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: