Naslovna Najnovije Saslušan Begić zbog slučaja „Kajak“

Saslušan Begić zbog slučaja „Kajak“

0

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić saslušan je u svojstvu osumnjičenog zbog, kako navode u policiji, narušavanja javnog reda i mira zbog dešavanja ispred restorana ,,Kajak“ kada je preko puta restorana porušen nelegalno sagrađeni parking.

Podsjećamo, tada je policija izrekla prekršajnu sankciju Đorđiji Miloševiću, jer je Begiću opsovao majku i obratio se riječima ,,gdje god te vidim u mraku nestaćeš“.

Iako je Tužilaštvo donijelo naredbu o nesprovođenju istrage, banjalučka policija je naknadno Begića saslušala, bez obzira što se istraga neće sprovoditi.

„Nevjerovatna je sposobnost sistema, saslušavaju iako je Tužilaštvo donijelo naredbu o nesprovođenju istrage. Zašto sankcija? Jer sam poput ostalih par stotina ljudi se pojavio tu. Kao odbornik, kao čovjek koji je dobio podršku svojih sugrađana za sve što radim, ne razumijem uopšte ovaj poziv. Pokušao sam biti korektan i otići u MUP. Više nikada neću otići, ovo je umobolno iscrpljivanje mog vremena i živaca, neću se više odazvati na poziv policije dok je na čelu MUP-a prva šaka Narodne skupštine“, kaže Begić.

Begić je na saslušanju proveo oko sat vremena.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube