Naslovna BIH Savo TikToker traži srodnu dušu

Savo TikToker traži srodnu dušu

0

Savo Vujadinović iz sela Milići zajedno sa svojim sinom, postao je internet senzacija.

Nerijetko svojim pratiocima navodi da je razveden, te da mu je jedan od glavnih motiva pojave na TikToku i pronalazak srodne duše. Svojom spontanošću i jednostavnošću 33-godišnji Savo je brzo prikupio veliki broj pratioca koji gledaju njegove klipove na ovoj društvenoj mreži. Sin Ljubinko sa svega devet godina počeo je voziti automobil, a prije automobila naučio je voziti i traktor.

Iako je deset godina napunio prije svega nekoliko dana već uveliko ovaj mališan ide u šumu te pomaže ocu u teškim i izazovnim poslovima. Ovaj desetogodišnjak ništa manje simpatija na Tik Toku nije prikupio od svog oca, a nerijetko mu sugeriše da svaku djevojku sa kojom “lajva” prethodno upita da li zna da kuha, jer je po njegovim kriterijima upravo snalaženje u kuhinji glavna referenca za dolazak u kuću Vujadinovića

Drva koja se tokom sezone nasijeku, voze se u Bijeljinu na pijacu, gdje Savo hladne noći provodi u kamionu i zabavlja svoje pratioce, ali za razliku prethodnih godina kada je bio anoniman, sada odlazak na pijacu izgleda potpuno drugačije.

“Ljudi dolaze da se slikaju sa mnom iz okolnih gradova i mjesta, puna mi je kabina kesa i poklona, neću imati mjesta da prespavam, hvala ljudima što dolaze da se upoznamo”, rekao je Savo nakon posljednjeg boravka na pijaci u Bijeljini.

Pored sječe drva, Savo je radio i u Boksitu kao utovarivač u jami. O životu na selu nerijetko kaže da je lijep za sve one koji žele da rade. Obzirom na popularnost i dodatni način zarade preko TikToka, Savo još uvijek i ne pomišlja da način zarade motorkom u potpunosti zamijeni sa zaradom sa TikToka.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube