Naslovna Najnovije SDS Trebinje obilježio Petrovdan!

SDS Trebinje obilježio Petrovdan!

0

Lomljenjem slavskog kolača, u prisustvu mnogobrojnih članova, Srpska demokratska stranka u Trebinju je obilježila Krsnu slavu Svete apostole Petra i Pavla.

Pored članova i simpatizera SDS-a obilježavanju slave su prisustvovali i gosti iz drugih opozicionih stranaka u Trebinju, kao i predstavnici Gradske Boracke organizacije.

Ovim povodom velikom broju dugogodišnjih članova stranke uručene su zahvalnice za rad i trud na očuvanju Srpske demokratske stranke.

Iz SDS-a Trebinje kažu da je obilježavanje Krsne slave tradicija koja traje vec 31 godinu, te da je 12. jul najvažniji dan za Srpsku demokratsku stranku tj.dan kada je SDS osnovana.

„Srpska demokratska stranka već 31 godinu odolijeva različitim iskušenjima i jedina je stranka u Republici Srpskoj koja je starija od same Republike Srpske. Srpsku demokratsku stranku krase njeni časni i nepotkupljivi članovi koji su stvarali Republiku Srpsku, ali i novi i mladi članovi koji imaju nove ideje“– kažu iz SDS-a.

GO SDS Trebinje upućuje čestitku povodom Krsne slave – Petrovdan svim članovima i simpatizerima stranke i svim pravoslavnim vjernicima.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube