Naslovna Crna Hronika “SEDELI SU I PRIČALI, ON IM JE PRIŠAO…” Stravična ispovest dede ubijenog...

“SEDELI SU I PRIČALI, ON IM JE PRIŠAO…” Stravična ispovest dede ubijenog policajca – sa ubicom u kolima bio još jedan mladić?!

0

Oni su tu sedeli i pričali, on im je prišao i upucao ih iz čista mira. Ubio mi je unuka i unuku, kaže deda policajca Milana Panića i njegove sestre koji su bili žrtve pomahnitalog ubice Uroša B.

Mladić je osim njih dvoje ubio još šestoro ljudi, ranio njih 13, a potom pobegao i potera za njim, koja je počela nešto pre ponoći je i dalje u toku.

– Javili su nam da su upucani, kad smo otišli tamo, bili su mrtvi, pokriveni. Narod se skupio, počeli su da plaču… Šta da kažem više – rekao je potreseni čovek.

Kaže i da se njegov unuk nije družio sa ubicom jer je, prema dedinim rečima, on bio “propalitet”.

– Oni su sedeli i pričali, on im je prišao… Ovaj jedan mu rekao “šta radiš to”, on izvadio iz kola kalašnjikov i počeo da puca. Jedan komšija što je bio tu sa njima, on je bio ranjen, umro je u bolnici. Još jedna devojka je ranjena, ali je živa – priča deda.

Kako tvrdi, po selu se priča da je sa ubicom u kolima bio još jedan mladić koji je vozio.

– Priča se da su bili prvo u Orašju, pa došli tu. Kažu da mi je unuka i unuku upucao u potiljak, da ga nisu ni videli… – priča potreseni čovek.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube