Naslovna Najnovije Šef NATO: Istrošili smo rezerve municije za Kijev; To je sada rat...

Šef NATO: Istrošili smo rezerve municije za Kijev; To je sada rat do iscrpljenja; Kina se sprema?

0

Članice NATO su istrošile rezerve artiljerijske municije za Ukrajinu zbog čega je sada potrebno povećati njegovu proizvodnju jer je sukob u Ukrajini prerastao u „rat do iscrpljenja“, izjavio je šef NATO Jens Stoltenberg.

Nova metoda pomoći kod HEMOROIDA priznata od strane svjetskih stručnjaka. Dovoljno je samo nanijeti prije spavanja na ovaj….
„Problem je u tome što potrošnja municije premašuje našu proizvodnju. Za sada smo istrošili zalihe.

Fokusiraćemo se na to da povećamo proizvodnju jer je to sada rat do iscrpljenja, sukob logistika i moramo snabdijevati Ukrajince svaki dan kako bi nastavili da postižu rezultate na frontu“, rekao je on u intervjuu za Si-En-En.

Prema njegovoj ocjeni, to što je Rusija obustavila učešće u Sporazumu START 3 predstavlja odbijanje dijaloga sa Zapadom.

U izjavi za Rojters on je rekao da Alijansa vidi naznake toga da Kina navodno razmatra i možda planira isporuku oružja Rusiji, premda tako nešto do sada nije radila.

„Nismo vidjeli isporuke smrtonosnog oružja iz Kine u Rusiju, ali smo vidjeli naznake da oni to razmatraju i da mogu to da planiraju“, rekao je Stoltenberg i pozvao Peking da se uzdrži od toga.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube