Naslovna Republika Srpska Selak pozvao građane Doboja i Srebrenice da izaberu budućnost

Selak pozvao građane Doboja i Srebrenice da izaberu budućnost

Predsjednik SPS Goran Selak pozvao je građane Doboja i Srebrenice da u nedjelju 21. februara u što većem broju izađu na birališta i izaberu one politike koje predstavljaju budućnost. Selak je istakao da su u Doboju i Srebrenici liste SPS – Socijalistička partija Srpske „Budućnost Srpske“ predstavile svoje ideje i da očekuju podršku građana politikama koje predstavljaju novi ljudi.

Građani Doboja i Srebrenice u nedelju ponovo izlaze na izbore ovim putem ih pozivam da iskoriste svoje demokratsko i građansko pravo u što većem broju. SPS je u Srebrenici podržao zajedničkog kandidata stranaka iz Srpske Mladena Grujičića, dok smo u Doboju pozvali svoje članove da podrže onog kandidata za kojeg smatraju da je bolje rješenje za Doboj.

Našim članovima i simpatizerima, kao i svim građanima Doboja i Srebrenice takođe smo poručili da podrže liste SPS i naše kandidate za odbornike i da zajedno nastavimo da gradimo budućnost. Naravno, očekujem da će izbori proteći u demokratskoj atmosferi i da će biti spriječeni svi pokušaji manipulisanja izbornom voljom građana – istakao je Selak.

(BN)