20.7 C
Banja Luka

Selma Bajrami prozvala Đokovića: ‘Kad se Novak smije sa Ritom Orom tad ništa, pravimo mimove’

Muzika pobjeđuje svako zlo, a ja sam uvijek bila pjevačica koja pjeva za sve narode! I za Bošnjake, i za Srbe, i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav – napisala je Selma Bajrami

Nakon što je pevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju ona ne prestaje da provocira potezima na društvenim mrežama.

Folk pevačica Selma Bajrami zadržana je juče na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju, nakon čega je odmah ukrcana u avion kojim je ispraćena iz zemlje, o čemu ne prestaje da se priča, piše Blic.

Selma je malo potom podijelila snimak iz srpske prijestolnice, u kom vidimo prizor sa auto-puta na Novom Beogradu, a tu se nije zaustavila.

Nije poznato kad je gorepomenuti klip nastao, dok je pjevačica uz to podijelila i pjesmu kolege Halida Bešlića: “Samo za tebe, Beograđanko mala, samo za tebe što nikad nisi znala…”.

Nešto kasnije, na njenom Instagram profilu osvanuo je i snimak u kojem u autu pjeva stihove “Nek puknu dušmani, nek puknu dušmani, ja i dalje volim ceo svet”.

Selma Bajrami je sada prozvala i Novaka Đokovića objavom koju je podijelila.

“Novak Đoković sjedi i smije se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smijemo i pravimo mimove. Ne želim i ne upoređujem već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š….ri ne moraju da lijepe tablice dok prolaze kroz Srbiju”, glasi stav koji je podijelila, i očigledno podržala.

Bajrami je podsjetimo nedavno tokom nastupa pokazivala simbol tzv. velike Albanije, dvoglavog orla, a juče je zadržana na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” čim je sletila.

Selma je pjevala pjesmu “Valle Kosovare” u jednom trenutku pokazala dvoglavog orla, a cijeli snimak je isplivao na mrežama.

Ona se tada oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila svoju stranu priče.

– Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gdje pjevam albansku pjesmu pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratilaca/fanova zna, moji su korijeni s Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovjek iz publike mi je tražio tu pjesmu, a ja ne vidim problem da tu pjesmu i otpjevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži “Odakle si sele” npr., rado ću otpjevati. Muzika pobjeđuje svako zlo, a ja sam uvijek bila pjevačica koja pjeva za sve narode! I za Bošnjake, i za Srbe, i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav – napisala je Selma Bajrami.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here