Naslovna Najnovije Sin upucao oca, pa sebi zario nož u srce: U selu vlada...

Sin upucao oca, pa sebi zario nož u srce: U selu vlada nevjerica zbog strašnog zločina

0

Nema mještanina Božetića kod Nove Varoši koji jutros nije ostao zgrožen pošto se selom pronijela vijest da je Goran Čkonjević (56) usmrtio svog oca Mirčetu (74), a potom presudio sebi.

Prema onome što se za sada zna, otac i sin su se u jutarnjim satima posvađali ispred kuće, poslije čega je Goran ušao u jednu od prostorija, iz nje izneo lovačku pušku, i pucao u Mirčetu.

Tome su prisustvovali njegova žena i sin. Oni su odmah skočili na Gorana i uspjeli da mu otmu pušku.

– Kad su mu oteli pušku on je utrčao u kuću, uzeo nož i sebe ubo u srce! Nedaleko od očevog palo je i sinovljevo tijelo – ispričao je mještanin Božetića.

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt obojice Čkonjevića, kao i policija koja je započela uviđaj.

Za Mirčetu Čkonjevićima u njegovom selu kažu da je bio cijenjen čovjek koji je nekada radio se seoskoj zadruzi, a sve najbolje selo priča i o njegovom sinu. Otuda sve čudi šta je Gorana navelo da počini zločin, a zatim i presudi sebi.

– Da me je sinoć neko pitao u kojoj kući u selu ne može da se dogodi ovako nešto, prvo bih rekao da je to njihova. Ako postoje ljudi bez mrlje u svojim životima to su Mirčeta i Goran – kazao je mještanin Božetića koji je poznavao Čkonjeviće.

Pojedinci, pak kažu, da su čuli da je Goran poslednjih 10 dana imao nekih psihičkih problema.

– Kažu da je uzimao neke lijekove i da mu je bilo bolje. Šta se tačno dogodilo ne znamo – kažu.

Živeli su od poljoprivrede i bili jedna od imućnijih porodica u selu, piše Blic.

– Goran ima dvojicu sinova i, koliko sam upućen, oni žive u Čačku. Bog sveti zna šta se jutros dogodilo između njih dvojice. Niti znam da su se ikada međusobno posvađali, niti da su se sporječkali sa nekim o selu. Bukvalno, o njima niko ne može da kaže ni jednu jedinu lošu riječ. Uvijek su bili tu kad je nekome trebalo da se pomogne, bili su uspješni poljoprivrednici i dobro su stajali finansijski – kaže sagovornik.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube