Naslovna Mozaik „Siniša, moj otac“ – knjiga Mihajlovićeve ćerke Viktorije

„Siniša, moj otac“ – knjiga Mihajlovićeve ćerke Viktorije

0

Knjiga „Siniša, moj otac“ o proslavljenom srpskom fudbaleru Siniši Mihajloviću, iz ugla njegove ćerke Viktorije, izašla je u Srbiji u izdanju „Vulkana“.

Kako se navodi u saopštenju, uspomene Sinišine ćerke otkriće nepoznato lice velikog šampiona, a čitaoci će iz prve ruke moći da upoznaju čovjeka čija prošlost, uprkos ekonomskim neprilikama u bivšoj Jugoslaviji i sjenkama rata koje su se nad zemljom nadvile, ipak odiše srećom.

Takođe, saznaće više o njegovom privatnom životu, o djetinjstvu i prvim koracima u svijetu fudbala. Otkriće se i lice zaljubljenog supruga i brižnog oca, ali i sve što je prošao tokom borbe s opasnom bolešću, još jednom utakmicom s kojom se, kao i uvijek, nosio odlučno i hrabro.

„Narednik Siniša. Šampion sposoban da preokrene utakmicu jednim neodbranjivim udarcem ka golu. Harizmatični trener koji vodi svoju ekipu, kritikuje, hrabri je i teši; bez dlake na jeziku, bez straha, bez bojazni šta će misliti ili reći drugi. Čovek koji je dobio hiljadu bitaka, na terenu i u životu. S godinama, njegov ugled samo raste: postao je neprikosnoveni protagonista italijanskog fudbala i primer integriteta, hrabrosti i posvećenosti. Ali Mihajlović nije samo šampion, vođa, sportski radnik – on je i otac i muž zaljubljen u svoju porodicu i ponosan na svoje poreklo“, navode iz „Vulkana“.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube