21.7 C
Banja Luka

SLIKA KOJA SLAMA SRCE: Otac traži sina na obali rijeke

Ne morate biti roditelj da bi vam prizor iz Prijepolja slomio srce.

U Prijepolju je danas velika potraga za nestalim Ivicom Golubovićem (39), kome se 3. decembra gubi svaki trag. Pored policije, komšije su pokazale ogromnu solidarnost. Ostavili su sve svoje poslove i bez riječi krenuli u potragu za voljenim Ivicom. Za nestalog mladića imaju samo reči hvale, a uplakane komšinice mole da se apel širi kako bi Ivicu što prije pronašli.

Najtužniji prizor zabilježen je na obali rijeke, gdje otac skrhan bolom, traži svog sina, prenosi Telegraf.

Ivičin otac Milojica ne odustaje od potrage, a ekipa Telegrafa sinoć je posjetila porodicu Golubović u nadi da će njihov vapaj neko čuti i da će isti, doći do Ivice.

Prema riječima njegovog oca, do 11 časova uveče, tog 3. decembra, Ivica je bio s majkom, a kada je ona otišla da spava, on je sjeo za kompjuter i ujutru ga više nije bilo.

„Njegova majka je ujutru izašla da uzme drva i videla da su vrata otključana kao i letnja kuhinja. Nije poneo lična dokumenta, ni dva telefona, ne znamo ni šta je obukao“, priča s knedlom u grlu Ivičin otac.

Na pitanje da li postoji neki razlog zbog kog bi Ivica odlučio da nestane tek tako, Milojica odgovara:

„U tome je i stvar, jer nemamo odakle da pođemo. Nije imao nijedan razlog da nestane. Nikakav povod. Imao je dobar posao, radio je kao opravnik vozova. Ne postoji nikakav trag, samo je izašao i nestao. Evo, tražimo osam dana. Zahvaljujem se svim komšijama. Obilazimo i levu i desnu obalu Lima i nikakvog traga nema“, ispričao je neutešan otac.

Prvi komšija u nedjelju ujutru, trećeg decembra, posljednji put video je svog komšiju kako se vraća iz treće smjene.

„Pitao sam ga: Ivice kako je prošla noć. I ja sam bio železničar, pa znam. Samo se požalio da je malo nazebao“, priča komšija koji kaže da ništa nije slutilo da će nestati bez traga.

Kako kaže bio je materijalno obezbijeđen, srećan, ali povučen dečko.

„Svima bi nam bilo lakše da znam da je imao povoda, ovako je sve misterija velika“, zaključuje komšija.

 

(Telegraf.rs)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here