Naslovna BIH SMETALA IM SRPSKA ĆIRILICA PA SKANDIRALI „UBIJ SRBINA“ Maskirani huligani u Sarajevu...

SMETALA IM SRPSKA ĆIRILICA PA SKANDIRALI „UBIJ SRBINA“ Maskirani huligani u Sarajevu kukavički nasrnuli na decu (VIDEO)

0

Bolesnici smetala im klubska zastava na međunarodnom fudbalskom turniru za deecu koji se ovih dana održava u jednom hotelu na Ilidži u Sarajevu pa su uzvikivali „Ubij Srbina“.

Svo vreme fudbalskog turnira za decu upućivali su provokacije na nacionalnoj osnovi a kada na to gosti nisu reagovali, krenuli su u organizovani napad.

– Nije im bilo dosta što su skandirali „Ubij Srbina“  i za te povike podmetali svoju decu. Jednostavno su pokazali da su nikakvi domaćini. Kada su se gosti iz Srbije povukli u hotel ti huligani fašisti su se dobro organizovali i krenuli u napad. Upali su u hol i pokušali da ukradu KLUPSKU zastavu i na taj način da izmame roditelje i trenere napolje de ih je čekala horda zlonamernih maskiranih huligana. U metežu koji je nastao izboden je jedan roditelj – rekao je naš izvor.

Kako smo ranije objavili svedok napada naveo je  za bosanske medije da je u holu hotela najprije napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara iz Beograda.

– U jednom trenutku roditelji FK Zvezdara su imali zastavu. Nismo imali nikakvu nameru bilo koga da provociramo. Iznenada, jedna grupa je ušla i napala nas suzavcem i hteli su da nam otmu zastavu – ispričao je jedan od roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara.

Kako je rekao, oni su krenuli za njima ali napolju ih je dočekala još veća grupa koja je bila maskirana, a imali su baklje i noževe. Nije isključeno da su huligani unapred smislili taktiku kako bi Srbe izmamili iz hotela.

Tada su ih ponovo napali, a jednog roditelja su ranili nožem. Kako ističe svedok, više se ne osećaju sigurno i razmišljaju da se povuku s turnira.

Iz  Bosanskog  MUP-a  za medije je potvrđeno da je došlo do incidenta ali bez detalja i objašnjena o povodu napada.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube