Naslovna Republika Srpska SNSD izborni poraz prikriva lažnim anketama!

SNSD izborni poraz prikriva lažnim anketama!

0

Predsjednik Republike Srpske i kandidatkinja SNSD za člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović, očigledno nema prave podatke sa terena i nije vidjela izborna istraživanja opozicionih stranaka, inače, ne bi izjavila sinoć u Trebinju, da će njen SNSD osvojiti  dvije trećine mandata u NS RS. Očigledno, Cvijanovićeva se ponaša po onoj narodnoj ‘ što je babi milo u snu joj se snilo!’ – kaže dr Milan Radović, nosilac liste SNSD za NS RS u izbornoj jedinici 3  i dodaje:

– I sama zna da je  istraživanje SNSD  agencije ‘Metrics’, čiji je direktor njen nekadašnji savjetnik, a danas,  gle čuda, direktor Zavoda za statistiku RS, inače SNSD kadar, apsolutno netačno i ni izbliza ne odslikava odnos snaga na terenu, koji je značajno u korist opozicije! Stvarni rezultati anketa govore upravo suprotno od onog što priča SNSD kako bi obeshrabrio i demotivisao glasače da izađu na izbore!

Naprimer, u najvećem gradu Replike Srpske , Banjoj Luci , SNSD jako loše stoji!

Radović poziva birače da u nedelju 2.oktobra što masovnije izađu na birališta i kažu  jedno veliko ‘ NE ‘ politici koja je iselila našu mladost iz Srpske, koja je dovela da toga da imamo jedan od najnižih standarda u Evropi, koja je nas je dovela do dna u svakom pogledu…

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube