30.7 C
Banja Luka

SNSD Pale poručio: DEMOS izdao građane i predsjednika DODIKA radi lične koristi!

U saopštenju za javnost Opštinskog odbora SNSD Pale navodi se da je DEMOS izdao građane i predsjednika Dodika radi lične koristi.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Povodom neočekivane i neprincipijelne odluke naših dojučerašnjih koalicionih partnera DEMOS-a na Palama, da se posle osam godina upravljanja Opštinom, udruže sa opozicionom Srpskom demokratskom strankom (SDS), protiv SNSD-a, upozoravamo građane na sljedeće:  

Ovaj potez DEMOS-a je čista izdaja birača koji su nas podržavali tokom proteklih osam godina, u kojima je SNSD, kao stožer vladajuće većine, bio motor promjena i brojnih projekata važnih za život građana Pala, vjerujući u našu zajedničku viziju i program. DEMOS, naš dosadašnji partner, i opoziciona SDS, odlučili su, međutim, da se udruže kroz lažni dogovor, koji je protivan svim našim principima. Njihova najavljena saradnja u savezu koji se može nazvati – Izdaja pokazuje pravo lice tih političkih subjekata, koji su spremni da žrtvuju interese građana radi svojih ličnih ambicija i političke koristi.

 

Odgovorno tvrdimo – Izdaja je ovo i SNSD-a i na republičkom novou – i vladajuće koalicije Republike Srpske i predsjednika Milorada Dodika. Pozivamo Nedeljka Čubrilovića da se izjasni – da li je DEMOS vlast ili opozicija? Neka Čubrilović odgovori građanima – da li je u rušenje republičke koalicije krenuo sa Pala? I neka se izjasni konačno – zbog čega u tu Izdaju Srpske kreće baš sada kada je njen opstanak na ispitu.

 

A što se tiče Pala, Dejan Kojić, perjanica DEMOS-a, i neuspješni direktor JP ”Vodovod i kanalizacija” koji gomila gubitke, tovareći ih na leđa građana kojima poskupljuje vodu,  već se ponaša kao da je pobijedio, iako izborna kampanja nije ni počela. Ovo je ne samo arogantno, već i potpuno neosnovano i protivzakonito. Ovakvo ponašanje je pokazatelj koliko je DEMOS spreman da ide daleko u manipulaciji i obmanjivanju građana. Umjesto da se fokusiraju na prave probleme i potrebe naše opštine, oni su izabrali put lažnih obećanja i prevremene kampanje. Krše zakon, krše principe, krše volju građana – mi smo tu da vam to jasno kažemo i da ponudimo jasan plan rješavanja trenutnih problema u Opštini. Ne može lični interes, glad za foteljama i izdaja, da pobijede volju većine Pala!

Našu jasnu viziju i program, koji su usmjereni na stvarni razvoj Pala i poboljšanje života svih nas, podvlačimo još jednom, izdali su upravo oni kojima smo dali povjerenje. Više nema kompromisa i koalicije, koja će se koristiti za lične interese i nerealne ambicije pojedinaca ovog izdajničkog saveza usmjerenog protiv SNSD i interesa građana Pala! Dok su drugi okupirani političkim igrama i manipulacijama, mi smo usmjereni na rad, na rješavanje stvarnih problema i na boljitak za sve građane Pala.

Pozivamo građane i cjelokupu javnost da budu oprezni i da ne nasjedaju na lažne priče i obećanja neprincipijelnog savez okupljen oko  – Izdaje! Molimo vas da pratite iz dana u dan ko zaista radi na svakodnevnim poslovima lokalne vlasti, od kojih zavisi život naše djece, porodica i budućnost naše opštine, a ko je spreman da izda vaše povjerenje radi političke koristi, koristeći se lažima i mržnjom prema SNSD-u.

Hvala unaprijed na razumijevanju i podršci!

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here