Naslovna Izdvajamo SNSD razočaran u ove kadrove! NE IDU NA LISTE! Dušica Šolaja, Nikola...

SNSD razočaran u ove kadrove! NE IDU NA LISTE! Dušica Šolaja, Nikola Špirić, Dušanka Majkić, Lazar Prodanović i Sredoje Nović

0

Na kandidatskim listama SNSD-a za predstojeće izbore neće biti nekih zvučnih partijskih imena iz ranijih izbornih ciklusa.

Tako na listama za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamenta BiH, između ostalih, neće biti Dušica Šolaja, Nikola Špirić, Dušanka Majkić, Lazar Prodanović i Sredoje Nović.

Liste su, kako tvrde izvori iz SNSD-a, popunjene uglavnom mlađim kandidatima i onima srednje generacije, a novina pred iduće oktobarske izbore je to da onaj ko osvoji mandat u parlamentu neće istovremeno moći biti poslanik i direktor nekog preduzeća.

Predsjedništvo SNSD-a trebalo bi da sutra zasjedati u Laktašima i da donese konačne odluke o kandidatima za izbore. Tada bi trebalo da bude objelodanjeno ko će biti kandidati za predsjednika Republike i srpskog člana Predsjedništva BiH, a prema nezvaničnim informacijama u te trke će Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

(Glas Srpske)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: