Naslovna Najnovije Spriječena likvidacija Luke Bojovića /VIDEO/

Spriječena likvidacija Luke Bojovića /VIDEO/

0

Poslije višemjesečnog operativnog rada i prikupljanja dokaza u centru Beograda, na Vračaru, danas je spriječeno ubistvo Luke Bojovića.

 Kako izvor Kurira otkriva, meta ove kriminalne grupe, navodno je trebalo da bude i Radomir Boban Baćović.
Podsjetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Beogradu danas je saopštilo da su uhapšeni članovi kriminalne grupe zbog sumnje a su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog djela teško ubistvo.
„Policija je danas na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe koji je bio maskiran pronašla pištolj sa metkom u cevi i spremnim za upotrebu“, saopšteno je danas.
O hapšenju se oglasilo i Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je saopštilo da su lisice stavljene ukupno petorici osumnjičenih.
„Uhapšeni su Nikola P., Bogdan P., Filip K., Saša K. i Milan I. Četvorica se terete za pripremu teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok se Milan I. sumnjiči za trgovinu drogom“, navedeno je iz tužilaštva.
Kako Kurir nezvanično saznaje, u višemjesečni operativni rad i nadzor nad pripadnicima kriminalne grupe koja je pripremala izvršenje najtežih krivičnih djela u Beogradu bile su uključene sve službe bezbjednosti Srbije.
Iz MUP-a je potrvrđeno da su u toku pretresi na više lokacije i hapšenje osumnjičenih na teritoriji Beograda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, u koje će biti privedeni.
Izvor Kurira upućen u istragu navodi i da su tokom nekoliko prethodnih mjeseci prikupljani dokazi o kriminalnim radnjama pripadnika grupe, za koju se sumnja da je bila dio ekipe odbjeglog Nikole Vušovića, zvanog Džoni sa Vračara.
„Za Vušovićem je ranije raspisana poternica i on je u bekstvu“, podsjeća sagovornik beogradskog portala.
Podsjetimo, očevici su za Kurir ispričali da su muškarca koji je danas nasred ulice uhapšen sa pištoljem viđali i ranije u okolnim ulicama.
„Sumnja se da je on mesecima opservirao ulicu i tražio pogodno mesto i trenutak da puca i ubije“, dodaje sagovornik Kurira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: