Naslovna Politika SPS još ne zna koga će podržati na izborima u Doboju

SPS još ne zna koga će podržati na izborima u Doboju

0

Predsjednik SPS Goran Selak i član Predsjedništva Dragutin Škrebić sastali su se danas sa članovima i rukovodstvom Gradskog odbora SPS Doboj a razgovaralo se o pripremama za izbore i predstojećim aktivnostima, saopštili su iz SPS.

SPS će na izborima u Srebrenici podržati zajedničkog kandidata stranaka iz Republike Srpske, dok će o podršci za gradonačelnika Doboja odlučiti na sjednici Predsjedništva.

– SPS će podržati ideje i politike koje predviđaju bolju socijalnu i zdravstvenu zaštitu građana, ekonomsku i demografsku obnovu Republike Srpske i Budućnost Srpske kao prioritet.

O podršci kandidatu za gradonačelnika na izborima u Doboju biće odlučeno na predstojećoj sjednici Predsjedništva, a u Srebrenici će SPS podržati zajedničkog kandidata stranaka iz Republike Srpske Mladena Grujičića – saopšteno je iz SPS-a.

Dalje navode da su svjedočili pokušajima izbornih manipulacija po pitanju Srebrenice  i smatramo da je zajednički nastup političkih subjekata iz Republike Srpske najbolji odgovor na pokušaje zloupotreba.

„Takođe, tražićemo provjeru svih fiktivnih političkih subjekata koji se prijavljuju na izbore i nemaju ni jedan glas“, kažu iz SPS.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: