Naslovna Izdvajamo „Srbenda“ Dodik za 100 miliona KM pogazio odluke Narodne skupštine

„Srbenda“ Dodik za 100 miliona KM pogazio odluke Narodne skupštine

0

Bilo je dovoljno svega 15 dana da se pokaže ispravnost stavova i politike Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, koja ima principjelan stav da sa Uzurpatorom i režimom nema nikakav kontakt i odnose jer su oni zlo organizovano kao mafijaška organizacija koja razara iz temelja i ponižava Republiku Srpsku i srpski narod. Nova kapitulacija u Sarajevo i nacionalno poniženje trebao bi biti crveni alarm uspavanom narodu da se napokon podigne i kaže dosta je!

"Srbenda" Dodik za 100 miliona KM pogazio odluke Narodne skupštine

Kako sam i najavio i predvidio na sjednici prije 15 dana, da je jedini cilj trgovina, funkcije i novac, da će ponovo poniziti Narodnu skupštinu Republike Srpske, pogaziti zaključke i odluke, pristati na sve kako bi dobio novac, imenovao Srđana Amidžića za ministra finansija i trezora BiH i ostao na vlasti, juče je u Sarajevu ponovo „strina obukla kotulu“ i pristala na sve, čak i da se imenuju nove sudije u Ustavnom sudu BiH iz Republike Srpske, što je u potpunoj suprotnosti sa zaključcima donesenim prije samo 15 dana da se na teritoriji Srpske neće primjenjivati odluke Ustavnog suda BiH.

Naravno jedan od ustupaka je da Uzurpator preko kuma proda za 100 miliona zgradu u Banjaluci Upravi za indirektno oporezivanje BiH, jer njega interesuju samo lični interesi a lažno srbovanje paravan za pljačku.

Republika Srpska nije ničija prćija i plijen sa kojom će se neko poigravati kao sa igračkom, ne vodeći računa o posledicama i patnjama stotina hiljada pokorenih građana.

Ovo je novi akt veleizdaje i nacionalnog poniženja, vrhunac stalnog klečanja, javnih poniženja i puzanja, i jedini način da se sve zaustavi je da se narod napokon trgne iz letargije, digne na noge i masovnim protestima, blokadama i demokratskim mirnim otporom kaže šta misli o suicidnoj šizofrenoj politici.

(nebojsavukanovic.info) Foto: Agencije

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube