Naslovna Najnovije SRBIJA SPREMNA ZA RAT? Nečelnik Generlštaba Srbije obraća se naciji

SRBIJA SPREMNA ZA RAT? Nečelnik Generlštaba Srbije obraća se naciji

0

NAČELNIK Generalaštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obraća se naciji danas u 16 časova povodom situacije na Kosovu i Metohiji, saznaju „Novosti“.

Lider albanskih separatista Aljbin Kurti potvrdio je novim akcijama hapšenja Srba na KiM da ima jedan jedini cilj, a to je da po svaku cenu izazove rat na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, samo dan nakon što je visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borelj iz Brisela poručio da su arbitrarna hapšenja Srba na KiM nedopustiva, što je prethodno poručio i KFOR, Aljbin Kurti se oglušio o takav stav i nastavio da hapsi Srbe.

Podsetimo, tzv. kosovski specijalci uhapsili su oko 10 sati Nenada Orlovića iz Kosovske Mitrovice. Orlović je uhapšen na svom radnom mestu u perionici automobila, u blizini autobuske stanice.

On je, inače, radnik gradske čistoće, a u perionici radi privatno. Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako specijalci sa četiri džipa opkoljavaju Nenada koji je u tom trenutku bio bez majice. U Nenada su pripadnici ROSU uperili duge cevi, a onda su ga brutalno oborili na zemlju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube