Naslovna Sport SRBIN na pragu potpisa za JUVENTUS! Liverpul se uključio u trku

SRBIN na pragu potpisa za JUVENTUS! Liverpul se uključio u trku

epa09173743 Fiorentina's Dusan Vlahovic scores the 0-1 goal on penalty during the Italian Serie A soccer match Bologna FC vs ACF Fiorentina at Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, 02 May 2021. EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Alegri želi da dovede Vlahovića u Juventus?

Srpski fudbaler Dušan Vlahović preći će na ljeto u Juventus, najavljuje italijanski Tutosport.

Mladi srpski napadač je eksplodirao ove sezone i sa pravom je na meti velikana, a sada su Liverpul i Juventus iskočili kao glavni favoriti.

Vlahovića, koji je u brojnim medijima označen kao “srpski Zlatan Ibrahimović”, sada dovode u vezu sa dva evropska giganta, a naročito je zanimljiv slučaj “stare dame” i novog trenera Masimilijana Alegrija.

Naime, španski “As” je preneo vest da Kristijano Ronaldo nije nimalo zadovoljan novim trenerom, tačnije da “nije oduševljen” pa s toga i razmišlja o odlasku. Odnos između Alegrija i Ronalda nije baš sjajan, a to bi moglo da ubrza odlazak Portugalca iz Torina.

Tu se javlja prostor za našeg Vlahovića koji je u fokusu Juventusa, jer kako pišu Španci, Dušan je jedan od najboljih napadača u Italiji. Takođe, uporedili su Moratu i srpskog reprezentativca, a brojke same kažu – 21:11 za Vlahovića!

Sa druge strane, ponude stižu i sa Ostrva. Liverpul je u potrazi za napadačem, ali ovu vijest treba uzeti sa rezervom pošto je sve izglednije da će se Liverpul odlučiti za dovođenje Petsona Dake iz Salcburga.

(Novosti online)