Naslovna Izdvajamo Srušena KAJAK TERASA! STANIVUKOVIĆ ispunio obećanje (VIDEO)

Srušena KAJAK TERASA! STANIVUKOVIĆ ispunio obećanje (VIDEO)

0

Porušena je „Kajak terasa“ u vlasništvu Mila Radišića. Gradonačelnik Banjaluke poručio da je da se zakon mora poštovati i da je počelo vraćanje gradske imovine.

Gradonačelnik poručio zakon se mora poštovati, pravna država se uspostavlja

Danas smo tu da ispavimo višegodišnju nepravdu, kazao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obraćajući se medijima.

„Došli smo da pošaljemo poruku da je grad veći od pojedinca. Rušenjem ovog objekta stavljamo institucije u prvi plan. Uvjeravali su nas da nismo u pravu. Ovo je treća sreća. Rekao sam kada dođem treći put ovo će biti srušeno. Kladili su se da li ću srušiti ili ne, evo danas je pravda zadovoljena. Isti ti kojim danas rušimo ovo biće jednaki kada donesu papir. Svi smo u istoj ravni. Nema privilegovanih. Ponosan sam što su danas sa mnom oni koji su vjerovali“, rekao je Stanivuković.

Dodao je da će ova slika će obići cijeli svijet jer rušenjem ove terase počijemo da gradimo i da vraćamo imovinu koja je gradska

Među okupljenima je bio i Željko Vulić, koji je godinama vodio pravnu borbu sa firmom „Grand trejd“ Mila Radišića i sprečavao gradnju pored njegove kuće.

Podsjećamo, porodica Radišić juče je započela uklanjanje „Kajak terase“, a Stanivuković je najavio da će on ukloniti ono što oni do danas ne stignu i tu početi sa izgradnjom mini parka.

(BN   Foto:BN)