Naslovna Politika Stanišić oštro o bijeljinskom PDP: Udaljite čuvara SNSD-ove vlasti

Stanišić oštro o bijeljinskom PDP: Udaljite čuvara SNSD-ove vlasti

0

Bijeljinski odbor PDP iz ciklusa u ciklus bilježi sve lošiji izborni rezultat. Krajnje je vrijeme da rukovodstvo partije, uključujući sve organe, preispita da li je Slaviša Marković i dalje dobar lider ovog odbora i koja je njegova uloga u gubitku izbora.

Ovo je rekao Miloš Stanišić, član bijeljinskog odbora PDP, koji je kao kandidat ove partije za Parlamentarnu skupštinu BiH sa skoro 7.000 glasova ostvario ubjedljivo najbolji pojedinačni rezultat partije u ovoj regiji na oba parlamentarna nivoa.

Na listi za Parlamentarnu skupštinu BiH prvi je iza lidera PDP Branislava Borenovića, koji je, osim što je predsjednik partije, bio i nosilac liste u Izbornoj jedinici 1.

– Bijeljinski odbor već godinama niže poraze na svim nivoima. Bilo je očigledno i kad se gleda izvana, ali sad kad sam ušao unutra sasvim sam siguran da se to radi ciljano. Kroz ovaj odbor prolaze mnogi sjajni ljudi koji su na kraju prinuđeni da napuštaju partiju, jer im Marković ne dozvoljava da rade. Vrh partije hitno mora da reaguje – tvrdi Stanišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: